Over Your Life|Balance

marian van der meer
Mijn naam is Marian van der Meer. Ik ben Your Life|Balance begonnen om jou te helpen je stofwisseling in balans te krijgen. Zodat je blijvend afvalt. Je meer energie hebt. Je afrekent met allerlei (overgangs)kwaaltjes.

Mijn Metabolic Balance® Voedingsplan is misschien wel de oplossing die je altijd al zocht!

Waarom? Ik was ook waar jij nu bent. Ik woog te zwaar (> 100 kilo), en wilde snel en gemakkelijk afvallen. Ik dronk shakes, en die werkten zolang ik ze bleef gebruiken. Daarom was ik eerst enthousiast. Maar het knaagde ook: het had niets met een gezond voedingspatroon te maken. Bovendien viel ik misschien wel af, maar het vóelde niet goed. Ik zat helemaal niet lekkerder in mijn vel. Toen ik stopte met de shakes, kwamen ook de kilo’s weer terug.

Herkenbaar?

Na die shakes was ik er klaar mee. Ik wilde niet meer diëten. Ik wilde geen ‘wondermiddelen’ meer.

Dit wilde ik: goed en gezond eten, tegelijkertijd afvallen, en me goed en energiek voelen.

Ik ging op zoek, en vond de orthomoleculaire geneeskunde: een wetenschappelijk goed onderbouwde benadering van ziekte en gezondheid. Ik volgde HBO-opleidingen (Orthomoleculaire Geneeskunde en Medische Basiskennis) en aanvullende cursussen, en opende mijn eigen praktijk: Your Life|Balance.

Ik ontdekte ook de methode Metabolic Balance®: een voedingsprogramma gebaseerd op orthomoleculaire geneeskunde, waarmee nóg betere resultaten behaald worden dan met “wondershakes” of “gewoon gezond eten”, met belangrijke verschillen:

De resultaten zijn BLIJVEND! En het is persoonlijk. Omdat je stofwisseling weer in balans komt, zit je weer ontzettend lekker in je vel: meer energie, minder klachten!

Nu weeg ik 85 kilo, en voel me geweldig

Dat wilde ik niet voor mezelf houden:

Ik heb mij laten opleiden tot Metabolic Balance® begeleider, zodat ik ook voor jou een Voedingsplan kan opstellen dat voor jou dezelfde resultaten oplevert als voor mij.

Metabolic Balance® Voedingsplan

Het Voedingsplan begint met een bloedtest: op basis van jouw bloedwaarden stellen we jouw persoonlijke voedingsprogramma op.

We starten vanaf 0: je hoeft me NIET te vertellen welke diëten je volgt, of wat je normaal gesproken eet.

Het Voedingsplan is hard werken

Ja, ik beloof prachtige resultaten. Net als al die anderen.

Maar bij mij, in tegenstelling tot al die anderen, boek je die resultaten alléén als je je 100% inzet. Als je moeite doet.

Dit is niet ‘snel en gemakkelijk’. Dit is keihard werken om je voedingspatroon aan te passen.

Maar je hoeft het niet alleen te doen: ik begeleid je minimaal 6 weken. Gedurende die periode pas jij stap voor stap je levensstijl aan.

Deze mensen gingen je voor:

Het persoonlijke voedingsplan heeft me geholpen om me energieker te voelen en duidelijkheid gegeven rondom wat gezonde voeding voor mij is. Ik ben in een half jaar 10 kilo afgevallen en zit op mijn streefgewicht. Marian haar brede kennis en heldere overzichten hebben me geholpen blijvend anders te gaan eten en voel me daar heel goed bij. Zeker een aanrader!
Selma
Mijn naam is Emmy Voerman, ik ben 65 jaar oud en ik wil graag iets vertellen over mijn ervaringen met Metabolic Balance en de begeleiding van Marian van der Meer. In maart 2016 kreeg ik de diagnose spierreuma. Ik was lichamelijk en geestelijk uitgeput na de begeleiding van onze moeder in haar Alzheimer proces. Dat heeft ongeveer 8 jaar geduurd. Ik kreeg prednison en was binnen twee weken 8 kilo aangekomen. Omdat ik geloof in een wisselwerking tussen voeding en gezondheid, ging ik op zoek naar een orthomoleculair therapeut en diëtiste, maar die hadden een hele lange wachttijd. Huisarts en reumatoloog hebben niets geleerd over voeding en staan daar ook niet positief tegenover. In mei 2017 las ik een tijdschrift, waarin een artikel stond over Marian. Lekker dichtbij en snel gemaild. Ik heb een afspraak gemaakt en besloten om een traject in te gaan. De helft werd terugbetaald door de ziektekosten verzekering [red.: Ga altijd zelf na of jóuw ziektekosten verzekeraar ook consulten voor Orthomoleculaire geneeskunde vergoedt. Meer info vind je hier]. Er werd een bloedonderzoek gedaan en voor ik op vakantie naar Italië ging kreeg ik de uitslag. Omdat we iedere dag uit eten gaan daar, vroeg ik Marian om twee dingen aan te geven, waarmee ik zou kunnen starten. Ik had natuurlijk last van spierreuma, maar ook darmproblemen. Zij raadde mij aan om geen koemelkproducten te nemen en geen brood. Het voedingsplan nam ik mee op vakantie om me goed in te lezen. Na een week Italië waren de darmklachten verdwenen. Terug gekomen gestart met het voedingsplan. Startgewicht 78 kg, BMI 28. De eerste weken heb ik een weekmenu uitgeschreven. Nu doe ik dat niet meer. Ik zie dit als een levenswijze en ik ga er gewoon mee door ook als ik op vakantie ben. Ik heb nooit meer koemelk producten of brood aangeraakt. Mijn omgeving snapt het niet en vindt het heel zwaar, ik heb er totaal geen moeite mee. Ik sjoemel soms met een feest, maar zal nooit meer de producten eten, die niet goed voor me zijn. Ook in een restaurant kan ik altijd wel iets vinden wat goed voor me is, zodat ik toch gezellig mee kan eten. Ik startte in juli met 78.5 kg. Na 14 dagen 73.2 kg. Met de kerst woog ik 64.2 kilo en nu weeg ik dat nog steeds. Ik ga drie keer in de week naar de sportschool. Mijn spierweefsel is toegenomen, mijn vetweefsel is sterk verminderd. BMI is 24, was 28. Geen last meer van de darmen en sinds deze week geen prednison meer. Ik ben heel blij met mijn gewicht. Eet eenvoudig, maar elke maaltijd fruit en groenten. Ik heb veel energie en zie er gezond uit. Buikvet en bolle maag zijn verdwenen. Ik kan deze methode iedereen aanbevelen. In deze tijd waarin ik leeftijdgenoten met heel veel overgewicht tegenkom, zou ik willen zeggen: “Waar wachten jullie op? Gooi het roer om, het is goed voor alles en iedereen! Zowel geestelijk als lichamelijk. Ga voor een gezonde levensstijl en geniet van het leven!”
Emmy Voerman
Hoi Marian, Eind mei had ik mijn eerste consult bij je. Met bitterzout en een persoonlijk plan op zak ging ik op weg. Per 1 juni ben ik begonnen met de grote ommezwaai. Ik wilde 10 kilo afvallen maar ik wist niet hoe. Ik wilde betere porties en gezonder eten maar ik wist niet hoe. Ik leerde mijn maaltijden te plannen. Ik kocht de bakjes. Ik nam mijn 'kleine' borden en bestek weer in gebruik. Ik had een supermarkt consult waarin je mij praktische dingen leerde hoe ik de verborgen suikers kon herkennen. Dat er allerlei producten in de supermarkt liggen waarvan ik het bestaan niet kende. Linzenpasta? Roggevlokken? Ik leerde dat volle zuivelproducten beter vulde. Allemaal praktische adviezen die ik kon toepassen. Binnen 10 weken was ik 10 kilo kwijt en voelde mijzelf meer energiek. Je gebruikte mijn Eigen motivatiebronnen in je consult om mij aan te moedigen. Je hebt me gek genoeg nooit verboden om iets te eten, je glimlachte vooral als ik te hard was voor mezelf. Gedragsverandering kost tijd, legde je me uit. Het begint met inzicht in je voedings- en drankgebruik en daarna met je gedrag aan te passen. Nu ben ik 7 weken op gewicht. Inmiddels heb ik mijn voedingsplan eigen gemaakt. Ik speel er nu mee. Neem vaker koolhydraten. Ik neem een gebakje, ik geniet van een wijntje, ga weer uit eten. Mijn persoonlijke voedingsplan is nu mijn basis en aangezien ik niet hoef af te vallen speel (of sjoemel) ik met eten en drinken. Op gewicht blijven doe ik door bewuster te eten en aan een bescheiden basis vast te houden. Heb ik nog iets gemist in begeleiding? Niet echt. Er is een wereld voor me open gegaan. Ik zou nog wel een etiketten les willen. Je liet me zien dat biologische kip biologische suiker bevat. Maar ik snap nog niet welke toevoegingen/E nummers nou schadelijk zijn. Je hebt me ook geen advies gegeven wat ik met de kleding moet doen die ik niet meer pas. Ik ben je in ieder geval dankbaar voor je adviezen. Tijdens consult maar ook via WhatsApp. Het was een goede keuze en investering om bij je aan te kloppen. Mijn bloedbeeld blijkt een goede en objectieve basis om een voedingsplan op te maken. De afstand naar Edam bleek juist een toegevoegde waarde te hebben. Ik moest er namelijk tijd voor maken. Lieve groet, Marc
Marc van de Giessen (45 jaar)
Lijnen, diëten en weer eten dat is zo’n beetje mijn levensstijl. Toen ik Marian hier ontmoette bij BNI en van Your life Balance hoorde dacht ik dat ga ik nooit doen want alleen maar groentes eten ( waar ik absoluut niet van hou ) dat is niks voor mij. Maar ik zag en hoorde allemaal positieve berichten om mij heen en heb toen toch maar mijn bloed laten testen. Wat natuurlijk niet positief was en mij wel ff liet schrikken . Toen toch maar overstag gegaan en een etensplan laten samenstellen en binnen 3 maanden was ik al ruim 10 kilo kwijt. Het allerleukste is nog dat ik heerlijk zit te eten en het mij 1000% meevalt. Ook in deze drukke maand vol feestjes en weekendjes weg kan ik er voorzorgen dat ik niet aankom maar lekker op gewicht blijf zonder dat het mij moeite kost. Dit is voor mij de eerste keer dat ik zonder al te veel moeite afval. Ook namens mijn zoon Jeffrey die jij sponsor om zijn paralympische droom te behalen kunnen wij alleen maar zeggen BEDANKT Voor een slank en fit lijf ga je naar Marian van der Meer van Your Life|Balance Annette Stuut – Stitching Factory
Annette Stuut (47 jaar)
In het voorjaar van 2014 kampte ik na een ernstige ziekte en de bijbehorende medische behandeling met een behoorlijke Burn-out. Fysiek was ik nergens en ook sloeg de depressie toe. Volgens de artsen zat het tussen mijn oren en ze wisten niets beters te verzinnen dan een psycholoog en antidepressiva. Van het laatste werd ik doodziek en ook de psycholoog zette niet veel zoden aan de dijk. Begin september was ik 6 kilo afgevallen en ten einde raad. Mijn zoon raadde mij aan om eens contact te zoeken met Marian van der Meer. Na een intake gesprek kwamen we overeen, dat we alles uit de kast zouden trekken om te zien wat mij kon helpen. Er kwam een bloed en speekselonderzoek. Daaruit bleek, dat de hormoonbalans in mijn lichaam verstoord was. Marian heeft op basis daarvan een dieet voor mij samengesteld. Tevens stelde zij vast, na enkele eenvoudige proefjes, dat ik een tekort aan maagzuur had, waardoor mijn spijsvertering niet goed functioneerde. Ik moest pillen nemen die de spijsvertering ondersteunden en ook in mijn dieet werd met dit gegeven rekening gehouden. Het dieet was in de strenge fase best wel wennen. Het is niet zo, dat je weinig of niet lekker eet, integendeel. Maar er zijn regels waar je rekening mee moet houden en dat kost in het begin best wel enige moeite. Maar………na 4 weken voelde ik me al stukken beter! Wat een opsteker en stimulans om door te gaan! Inmiddels is het dieet een lifestyle geworden, waar ook mijn man de vruchten van plukt. Hij is diabetespatiënt. Hij is nu afgevallen en zijn bloedwaarden zijn goed. Wij zijn beiden goed op gewicht en we voelen ons prima. Marian… bedankt
Ineke van Eijle (68 jaar)
Eind vorig jaar was ik mijn gewicht helemaal zat. Allerlei kwaaltjes irriteerden me mateloos. Ik worstel nagenoeg mijn hele leven al met mijn gewicht en allerlei hoopgevende diëten was ik spuugzat. Ik kwam in contact met Marian, die Orthomoleculair therapeut is. Zij weet alles over voeding. Welke nuttige voedingsstoffen je moet eten en welke voedingsstoffen je juist moet laten staan om zo een betere balans in je hoofd en lichaam te krijgen. Marian heeft mij geleerd door anders en veel bewuster te gaan eten, je lichaam en welzijn veel beter functioneert. En het werkt................. naast dat ik 10 kilo lichter ben heb ik veel meer energie en voel me veel minder futloos. Een uitgebalanceerd en op maat gemaakt voedingsadvies helpt echt. Ik wil Marian dan ook hartelijk danken voor haar deskundige en openhartige begeleiding. Ze heeft mij heel bewust gemaakt dat het werkelijk verschil maakt wat je eet.
Nienke (49 jaar)
Ik ben nog steeds blij dat ik deze manier van eten heb ontdekt. In het begin was het soms moeilijk maar ik ben toch doorgegaan met steun van Marian. Soms sjoemel ik wel eens maar keer dan toch snel weer terug. Conditioneel enorm vooruit gegaan en geniet weer van een uitdaging.
Netty (60 jaar)
Ik heb er iets meer dan een half jaar over na lopen denken. Zal ik wel of zal ik niet. Iemand had gezegd dat je goed gemotiveerd moest zijn, omdat het voedingsplan best extreem was. Maar toen ik mezelf terug zag op mijn vakantiefoto's ging de knop om. Op mijn verjaardag zat ik voor het eerst bij Marian. En ik moet zeggen dat het me 100 procent is meegevallen. Er zijn zoveel dingen die ik nog gewoon kan eten. De eerste twee weken heb ik wel mijn weg moeten vinden, maar daarna heb ik onder andere met hulp van de recepten op de facebooksite een weekmenu gemaakt met alle onderdelen erin. Hierdoor hoef ik niet zo te puzzelen wat ik wanneer ga eten. En nu vier maanden later ben ik 16 kilo lichter en bijna op mijn streefgewicht. Maar als bonus slaap ik beter, zijn mijn nagels harder en voel ik me niet meer zo moe. Eigenlijk heb ik maar van een ding spijt .....dat ik dat halve jaar getwijfeld heb.
Martine
Lieve Marian, ik wil je heel erg bedanken voor je goede zorgen want jij bent ook zeker een heel belangrijk persoon geweest om dit allemaal weer tot het juiste te krijgen. Nogmaals wij genieten enorm van onze zoon weer. Bedankt en een dikke kus van ons.
Moeder van een 15-jarige zoon
Al enige tijd liep ik met het plan om een paar kilo lichter te worden. Door minder te eten en veel te sporten bereikte ik toch niet het gewenste resultaat. Op dat moment heb ik gekozen voor een persoonlijk voedingsplan afgestemd op mijn stofwisseling. Belangrijk in dit plan is, dat je de aanbevelingen nauwkeurig opvolgt. Ook buiten de deur eten is voor mij geen enkel probleem geweest. Als ik niet wist of er voor mij de juiste voeding was, nam ik zelf een salade mee. Niemand vond dit gek. De ondersteuning van Marian heb ik als waardevol ervaren. Zij is een: Prettige, Nuchtere- en Eerlijke voedingsdeskundige die stimuleert. Een gezonde toekomst gewenst.
Corrie Jaarsma
In de periode januari - april heb ik een voedingsplan onder jouw deskundige begeleiding gevolgd. Allereerst constateer ik dat dit plan gebaseerd is op basis van de bloedwaarden wat je lichaam, in dit geval mijn lichaam nodig heeft. Naast het feit dat in nog vitaler ben geworden ben ik 13% van mijn overtollig lichaamsgewicht kwijt geraakt en heb ik er klein 1 % aan ge-zonde spiermassa bijgekregen. Kortom je maakt waar wat je programma belooft en je programma is een goede basis voor continuïteit in gezonde voeding en gewicht. Bovendien ben ik hierbij getuige geweest van je plezierige en zakenkundige begeleiding. Ik kan je dan, en blijf je dan ook van harte aanbevelen bij de mensen om mij heen die jouw plan en advies goed kunnen gebruiken! Hartelijk dank!
Frits (55 jaar)

Ben jij de volgende die ik mag begeleiden?

Ik hoop het. Van harte.

Maar het is jouw leven. Jouw balans.

Jij beslist.

Direct aanmelden kan, maar hoeft niet:

Copyright 2015 - 2019 Your Life Balance
| Webdesign Branding New | Webteksten Waardevolle webteksten |