Mijn klanten

Mijn klanten zijn voornamelijk vrouwen net vóór of in de overgang.

  • Deze vrouwen kampen vaak met overgewicht, en hebben al van alles geprobeerd om daar vanaf te komen
  • Deze vrouwen hebben genoeg van alle ‘snel en makkelijk afvallen’-beloftes. Zij zoeken iets wat nu eens wél werkt
  • Deze vrouwen realiseren zich dat échte verandering moeite kost. En zijn dan ook bereid een ingrijpende verandering aan te brengen in hun voedingspatroon, en daarmee hun levensstijl
  • Deze vrouwen kampen naast overgewicht met verschillende (overgangs)kwalen als energiegebrek, te hoge bloeddruk, opvliegers, etc.

Ben jij één van deze vrouwen?

Dan is mijn Voedingsplan voor jou:

Een op de orthomoleculaire geneeskunde gebaseerd voedingsprogramma, waarmee je blijvende resultaten boekt.

Op basis van jouw bloedwaarden stellen we jouw persoonlijke programma op, waarmee jij eindelijk de doelen bereikt die je nooit (langdurig) bereikte.

Deze vrouwen waren net als jij, maar volgen nu mijn Voedingsplan:

Ik ben nog steeds blij dat ik deze manier van eten heb ontdekt. In het begin was het soms moeilijk maar ik ben toch doorgegaan met steun van Marian. Soms sjoemel ik wel eens maar keer dan toch snel weer terug. Conditioneel enorm vooruit gegaan en geniet weer van een uitdaging.
Netty (60 jaar)
Ik heb er iets meer dan een half jaar over na lopen denken. Zal ik wel of zal ik niet. Iemand had gezegd dat je goed gemotiveerd moest zijn, omdat het voedingsplan best extreem was. Maar toen ik mezelf terug zag op mijn vakantiefoto's ging de knop om. Op mijn verjaardag zat ik voor het eerst bij Marian. En ik moet zeggen dat het me 100 procent is meegevallen. Er zijn zoveel dingen die ik nog gewoon kan eten. De eerste twee weken heb ik wel mijn weg moeten vinden, maar daarna heb ik onder andere met hulp van de recepten op de facebooksite een weekmenu gemaakt met alle onderdelen erin. Hierdoor hoef ik niet zo te puzzelen wat ik wanneer ga eten. En nu vier maanden later ben ik 16 kilo lichter en bijna op mijn streefgewicht. Maar als bonus slaap ik beter, zijn mijn nagels harder en voel ik me niet meer zo moe. Eigenlijk heb ik maar van een ding spijt .....dat ik dat halve jaar getwijfeld heb.
Martine
Al enige tijd liep ik met het plan om een paar kilo lichter te worden. Door minder te eten en veel te sporten bereikte ik toch niet het gewenste resultaat. Op dat moment heb ik gekozen voor een persoonlijk voedingsplan afgestemd op mijn stofwisseling. Belangrijk in dit plan is, dat je de aanbevelingen nauwkeurig opvolgt. Ook buiten de deur eten is voor mij geen enkel probleem geweest. Als ik niet wist of er voor mij de juiste voeding was, nam ik zelf een salade mee. Niemand vond dit gek. De ondersteuning van Marian heb ik als waardevol ervaren. Zij is een: Prettige, Nuchtere- en Eerlijke voedingsdeskundige die stimuleert. Een gezonde toekomst gewenst.
Corrie Jaarsma

Ben jij bereid je 100% in te zetten voor daadwerkelijke verandering? Wil jij écht afvallen, lekker in je vel zitten, en gezond en fit oud worden?

Direct aanmelden kan, maar hoeft niet:

Copyright 2015 - 2019 Your Life Balance
| Webdesign Branding New | Webteksten Waardevolle webteksten |