Kosten

Het tarief voor orthomoleculaire consulten en/ of coaching gesprekken bedraagt € 80,- per uur. Over de verwachte duur van een consult of coaching gesprek geef ik vooraf een indicatie af. Daarin neem ik ook mee de tijd die ik nodig heb om een consult of coaching gesprek voor te bereiden.

Tarief consult bloedafname: EUR 40 (ca 20 minuten + administratietijd)

 

Personal Nutrition Health Programma in samenwerking met Hessels + Grob

Sinds jaren werk ik voor bloed-, urine- en speekselonderzoek met het innovatieve laboratorium Hessels + Grob (https://hesselsgrob.com). Zij zijn gespecialiseerd in preventieve gezondheidsonderzoeken en sluiten daarom perfect aan bij mijn werk als orthomoleculair therapeut.
Sinds kort hebben zij het Personal Nutrition Health Programma geïntroduceerd. Deze bevindt zich nog in de beta-fase, maar we zijn er volop mee aan de slag! Via bijgaande link kunt u nader lezen wat binnen dit programma wordt onderzocht en de bijbehorende kosten: Personalized Nutritional Health Program 1.12

Dit programma is op dit moment nog als los element te bestellen. Na de eerste ervaringen zal ik het binnen een pakket aangevuld met orthomoleculair advies en/ of leefstijl coaching aanbieden.

 

 

 

 

 

Laboratoriumtesten darmklachten van Medivere

Your LifeBalance is ook Medivere consulent. Dat betekent dat ik ben getraind om u optimaal te kunnen begeleiden aan de hand van de uitslag van een medivere (zelf)test. Denk aan ontlastingstesten en urinetesten. Ik volg ook regelmatig nascholingen om up to date te blijven.
Testen kunt u aanschaffen via de website van Medivere: https://medivere.nl/A-ZMedivereproducten

Wilt u begeleiding bij de keuze voor een test en/ of interpretatie van de uitslag, neem dan contact met mij op. Ik kan u dan ook voorzien van een kortingscode waarmee u 5% korting krijgt op de reguliere prijs.

Copyright 2015 - 2019 Your Life Balance
| Webdesign Branding New | Webteksten Waardevolle webteksten |