Schrijf je nu in voor de workshop: “Aan tafel met Marian”!

Uit eigen ervaring ken ik de haat-liefde verhouding die je met eten kunt hebben, zeker in de maand december! Als liefhebber van alles wat lekker is, was de decembermaand altijd weer een beproeving. En in januari brak de tijd van ‘streng zijn’ weer aan. Wat alleen jammer is, is dat veel diëten niet gericht zijn op een blijvend resultaat. Sterker nog: streng diëten geeft op termijn altijd klachten en juist een gewichtstoename.

Dat is echter over sinds ik heb ontdekt dat je niet hoeft te stoppen met lekker eten, als je maar weet dat er heerlijke alternatieven zijn die veel minder belastend zijn voor je lichaam. En die alternatieven bestaan naar mijn mening niet uit shakes, poeders of andere maaltijdvervangers. Ik werk, privé en in mijn praktijk, met lekkere, gezonde en eerlijke voeding.

Graag laat ik ook jou kennismaken met alle mogelijkheden die onze voeding ons biedt. Daarom heb ik het concept “Aan tafel met Marian” bedacht. Tijdens een lunch-workshop van 10 tot 14 uur ontvang ik max. 7 gasten bij mij thuis aan tafel. Je wordt ontvangen met koffie of thee en iets lekkers. Daarna vertel ik over de werking van onze spijsvertering en stofwisseling. Tijdens de lunch laat ik je letterlijk proeven en ervaren dat gezond en lekker absoluut samengaan. De recepten krijg je naderhand mee. Na de lunch ga ik nog wat dieper in op de keuzes die je kunt maken als je in de supermarkt staat.

Op dinsdag 11 december en donderdag 13 december organiseer ik twee maal zo’n lunch-workshop waarin én kennis én smakelijke, gezonde voeding kunnen worden genuttigd. De kosten voor een workshop bedragen EUR 35 per persoon. Je kunt je opgeven via info@your-lifebalance.nl of 06-12966989.

Ook leuk om cadeau te geven!

Niet iets voor jou, maar misschien wel voor iemand anders die je kent? Stuur deze blog dan door!