dec
19
2012
Een BONUSblog! Zie het maar als een vroeg kerstcadeautje van mij aan jou. ;-) Want minder dan één week zitten we al aan kerstdiner!
Heb jij je planning voor het kerstdiner al rond? Alle recepten uitgezocht, de boodschappenlijst geschreven, misschien de...
dec
14
2012
Gisteren had ik mijn eerste groep voor de workshop "Aan tafel met Marian". En al zeg ik het zelf, het was een succesvolle start! De verhelderende inzichten vlogen over tafel en heel trots ben ik op het commentaar van...
dec
12
2012
Als je blijft kijken, zoals je altijd hebt gekeken,
blijf je denken, zoals je altijd hebt gedacht.
Als je blijft denken, zoals je altijd heb gedacht,
blijf je geloven, zoals je altijd hebt geloofd.
Als je blijft geloven, zoals je altijd hebt geloofd,
blijf...
dec
07
2012
Dit weekend wil ik jullie graag kennis laten maken met Quinoa (spreek uit als ‘Kien-wa’). Quinoa wordt wel een ‘pseudograan’ genoemd. Je eet het namelijk als een graan, in plaats van rijst bijvoorbeeld.
Maar eigenlijk is het het zaad en...
dec
03
2012
Wat!?
Wat is dat nou voor een binnenkomer....dit is NIET de blog-post waar je al naar uitkeek....
Toch is het zo...en doe ik iets dat iedere marketeer mij afraadt omdat het mijn betrouwbaarheid zou schaden: de tijd waarop jij de blog-post...
nov
26
2012
...
Eerlijk zullen we alles delen
Suikergoed en marsepein
Maar o wee, wat bittere smart
...
Hoe waar! Want "suikergoed en marsepein" leiden uiteindelijk tot bitt're smart als je geen maat kunt houden. Zó had ik nog nooit tegen de tekst in dit liedje aangekeken!...
nov
22
2012
Uit eigen ervaring ken ik de haat-liefde verhouding die je met eten kunt hebben, zeker in de maand december! Als liefhebber van alles wat lekker is, was de decembermaand altijd weer een beproeving. En in januari brak de tijd...
nov
20
2012
De Sint is weer in het land! Traditioneel de tijd van suikergoed en marsepein, pepernoten, speculaas en chocoladeletters. Nu zou ik vanuit mijn voedingsachtergrond natuurlijk een hele tirade kunnen afsteken over hoe slecht al dat 'lekkers' is en dat...